Race naar de maan (NL) (2015)

Een miljonair die beweert dat er nog nooit een mens op de maan is geweest, gaat op ruimtereis om een duivels plan uit te voeren. Hij wil een zeer krachtige en gevaarlijke nieuwe vorm van energie bemachtigen, waarmee hij de machtigste man van de wereld zal worden. Wat hij niet weet is dat Mike, zijn opa en vriendin in een ander ruimteschip op weg zijn naar de maan om hem tegen te houden.

details

2GAIMDb 5.910 94 minuten

recensies Race naar de maan (NL)

De Volkskrant

kijk Race naar de maan (NL) online

Pathe Thuis
Race naar de maan (NL) poster van Race naar de maan (NL) cast & crew

kijkwijzer Race naar de maan (NL)

2GA

IMDb Race naar de maan (NL)

IMDb 5.910

cast & crew Race naar de maan (NL)

regisseur

Enrique Gato

stemmen

Sander Slingerland, Tara Hetharia, Tim Knol, Sipke Jan Bousema, Frits Lambrechts, Charly Luske, Peggy Vrijens en Inge Ipenburg

distributeur

Universal Pictures International Netherlands

details Race naar de maan (NL)

in première op

12-01-2016

genres

animatie, komedie en familiefilm

jaar

2015

taal

Nederlandse versie

speelduur

94 minuten

Race naar de maan (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Race naar de maan (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Race naar de maan (NL). Hier zie je waar en wanneer Race naar de maan (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Race naar de maan (NL) uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Race naar de maan (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Race naar de maan (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Race naar de maan (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Race naar de maan (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Race naar de maan (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Race naar de maan (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Race naar de maan (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Race naar de maan (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Race naar de maan (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Race naar de maan (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Race naar de maan (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Race naar de maan (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Race naar de maan (NL) en de regisseur van de film Race naar de maan (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.