Project Gio (2019)

Gio Latooy is een bekende YouTuber, die zijn geld verdient met video's uploaden. Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Het huis is volledig verwoest. Hoe lost hij alle ellende in twee weken op, en houdt hij de schijn hoog bij zijn ouders en volgers dat er niks aan de hand is?

Project Gio poster van Project Gio

beoordelingen Project Gio

1T

IMDb 2.710

cast & crew Project Gio

regisseur

Bas van Teylingen

acteurs

Gio Latooy, Melanie Latooy, Marcel Latooy, Louise Latooy, Niek Roozen en Belle Zimmerman

scenario

distributeur

Dutch FilmWorks

details Project Gio

in première op

05-12-2019

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

87 minuten

Vue Alkmaar

Vue Alkmaar

vandaag za 16:00
morgen zo 12:40
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo 16:30
donderdag do ...
vrijdag vr ...
Dit is de biosagenda van de film Project Gio.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Project Gio getoond.

De je film Project Gio wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Bosch, Amsterdam, Breda, Almere, Groningen, Enschede, Zoetermeer, Emmen, Hoofddorp, Eindhoven, Doetinchem, Dordrecht, Hilversum, Hoogeveen, Utrecht, Kerkrade, Hoogezand, Alkmaar, Amersfoort, Ede, Apeldoorn, Leeuwarden, Heerhugowaard, Purmerend, Deventer, Vlaardingen, Oss, Hoorn, Zwolle, Schagen, Rotterdam, Steenwijk, Den Helder en Alphen a/d Rijn

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Project Gio draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Project Gio staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Project Gio!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Project Gio, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Project Gio verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Project Gio

De film Project Gio in de volgende steden in de bioscoop te zien: Den Bosch, Amsterdam, Breda, Almere, Groningen, Enschede, Zoetermeer, Emmen, Hoofddorp, Eindhoven, Doetinchem, Dordrecht, Hilversum, Hoogeveen, Utrecht, Kerkrade, Hoogezand, Alkmaar, Amersfoort, Ede, Apeldoorn, Leeuwarden, Heerhugowaard, Purmerend, Deventer, Vlaardingen, Oss, Hoorn, Zwolle, Schagen, Rotterdam, Steenwijk, Den Helder en Alphen a/d Rijn.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Project Gio, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.