Project Gio (2019)

Trailer van Project Giohttps://img.youtube.com/vi/g3_oBe1MHsw/0.jpg2021-09-11T03:52:22+02:00Trailer van Project Gio

Gio Latooy is een bekende YouTuber, die zijn geld verdient met video's uploaden. Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Het huis is volledig verwoest. Hoe lost hij alle ellende in twee weken op, en houdt hij de schijn hoog bij zijn ouders en volgers dat er niks aan de hand is?

details Project Gio

1TIMDb 1.910392 87 minuten

kijk Project Gio online

Pathe Thuis
Project Gio poster van Project Gio cast & crew

kijkwijzer Project Gio

1T

IMDb Project Gio

IMDb 1.910392

cast & crew Project Gio

regisseur

Bas van Teylingen

acteurs

Gio Latooy, Melanie Latooy, Marcel Latooy, Louise Latooy, Niek Roozen en Belle Zimmerman

scenario

distributeur

Dutch FilmWorks

details Project Gio

in première op

05-12-2019

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

87 minuten

Project Gio draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Project Gio.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Project Gio. Hier zie je waar en wanneer Project Gio in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Project Gio uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Project Gio wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Project Gio draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Project Gio wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Project Gio draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Project Gio staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Project Gio wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Project Gio!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Project Gio, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Project Gio kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Project Gio verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Project Gio. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Project Gio wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Project Gio en de regisseur van de film Project Gio worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.