Prinses Emmy (2019)

Prinses Emmy is een jong meisje met een speciale gave. Zij is de enige in het koninkrijk Kandis die met paarden kan praten. Het leven kan voor Emmy niet beter: zorgeloos rondhangen met haar 26 beste paardenvriendjes, elk vernoemd naar een letter in het alfabet. Totdat haar jaloerse en sluwe nicht Gizana opduikt en haar leven zuur maakt.

details

1IMDb 5.310 78 minuten
Prinses Emmy poster van Prinses Emmy cast & crew

kijkwijzer Prinses Emmy

1

IMDb Prinses Emmy

IMDb 5.310

cast & crew Prinses Emmy

regisseur

Piet de Rycker

stemmen

Ricardo Blei, Noa Swan, Manou Jue Cardoso, Sem van der Horst, Peggy Vrijens, Jannemien Cnossen, Joost Claes, Hein van Beem en Hymke de Vries

producenten

Thorsten Wegener, Ken Anderson, Noël Swinnen en Jörn Radel

distributeur

Just Film Distribution

details Prinses Emmy

in première op

05-02-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

78 minuten

Dit is de biosagenda van de film Prinses Emmy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Prinses Emmy.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Prinses Emmy uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Prinses Emmy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Prinses Emmy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Leiden, Enschede, Groningen, Wijchen, Malden, Uden, Houten, Veldhoven, Rotterdam, Beuningen, Vlissingen, Heerhugowaard, Eindhoven, Amersfoort, Arnhem, Doetinchem en Kerkrade

De film Prinses Emmy draait in deze bioscopen: Bioscoop van Heemstrabaan, Cine Twins, CineCity, CineLounge, Cinema Gold, Cinema Roma, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Lido, Pathé Arena, Pathé de Kuip, Take Ten, Vue Amersfoort, Vue Arnhem, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Heerhugowaard en Vue Kerkrade

De recensies van de film Prinses Emmy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score van de film Prinses Emmy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Prinses Emmy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Prinses Emmy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Prinses Emmy kopen.

De filmtijden van de film Prinses Emmy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Prinses Emmy. Ook de kijkwijzer van de film Prinses Emmy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Prinses Emmy en de regisseur van de film Prinses Emmy worden ook vermeld.