Primal (2020)

Frank Walsh is gespecialiseerd in het vangen van wilde dieren. Zijn laatste vangst is een zeldzame witte jaguar. Hij neemt het dier mee op het vrachtschip waarmee ook een moordenaar en andere dodelijke dieren reizen. Als de moordenaar zijn kooi weet te openen en ook de dieren bevrijdt, ontstaat totale chaos op de boot.

details

4GTIMDb 4.810 97 minuten

recensies Primal

De Volkskrant
Primal poster van Primal cast & crew

kijkwijzer Primal

4GT

IMDb Primal

IMDb 4.810

cast & crew Primal

regisseur

Nick Powell

acteurs

Nicolas Cage, Famke Janssen, Kevin Durand, Michael Imperioli en LaMonica Garrett

distributeur

Dutch FilmWorks

details Primal

in première op

13-02-2020

genre

actie

jaar

2020

speelduur

97 minuten

Dit is de biosagenda van de film Primal.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Primal.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Primal uit 2020 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Primal draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Primal wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Ede, Leeuwarden, Kerkrade, Arnhem, Eindhoven, Zwolle, Den Bosch, Vlissingen, Haarlem, Breda, Spijkenisse, Hoogeveen, Zoetermeer, Groningen en Maastricht

De film Primal draait in deze bioscopen: CineCity, Kinepolis Breda, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Zoetermeer, Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Ede, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Maastricht, Pathé Scheveningen, Pathé Zwolle, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Vue Den Bosch, Vue Eindhoven, Vue Hoogeveen en Vue Kerkrade

De recensies van de film Primal staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score van de film Primal wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Primal!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Primal, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Primal kopen.

De filmtijden van de film Primal verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Primal. Ook de kijkwijzer van de film Primal wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Primal en de regisseur van de film Primal worden ook vermeld.