Primal (2020)

Frank Walsh is gespecialiseerd in het vangen van wilde dieren. Zijn laatste vangst is een zeldzame witte jaguar. Hij neemt het dier mee op het vrachtschip waarmee ook een moordenaar en andere dodelijke dieren reizen. Als de moordenaar zijn kooi weet te openen en ook de dieren bevrijdt, ontstaat totale chaos op de boot.

details

4GTIMDb 4.910 97 minuten

recensies Primal

De Volkskrant

kijk Primal online

Pathe Thuis
Primal poster van Primal cast & crew

kijkwijzer Primal

4GT

IMDb Primal

IMDb 4.910

cast & crew Primal

regisseur

Nick Powell

acteurs

Nicolas Cage, Famke Janssen, Kevin Durand, Michael Imperioli en LaMonica Garrett

distributeur

Dutch FilmWorks

details Primal

in première op

13-02-2020

genre

actie

jaar

2020

speelduur

97 minuten

Primal draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Primal.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Primal. Hier zie je waar en wanneer Primal in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Primal uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Primal wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Primal draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Primal wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Primal draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Primal staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Primal wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Primal!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Primal, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Primal kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Primal verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Primal. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Primal wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Primal en de regisseur van de film Primal worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.