Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Possessor (2020)

Tasya Vos werkt voor een geheime organisatie die zich bezighoudt met de technologie rond hersenimplantaten. Het doel is de lichamen van personen over te nemen en hen te dwingen te moorden, dit op verzoek van rijke klanten.

details

IMDb 6.510 103 minuten

recensies Possessor

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Possessor online

Pathe Thuis
Possessor poster van Possessor cast & crew

IMDb Possessor

IMDb 6.510

cast & crew Possessor

regisseur

Brandon Cronenberg

acteurs

Gabrielle Graham, Hanneke Talbot, Matthew Garlick, Daniel Park, Andrea Riseborough, Jennifer Jason Leigh, Hrant Alianak, Rachael Crawford, Rossif Sutherland, Gage Graham-Arbuthnot, Kathy Maloney, Megan Vincent, Danny Waugh, Christopher Abbott, Tuppence Middleton, Christopher Jacot, Sean Bean, Ayesha Mansur Gonsalves, Raoul Bhaneja, Kaniehtiio Horn, Deragh Campbell, Dorren Lee, Doug MacLeod en Thomas Kane

details Possessor

in première op

16-04-2021

jaar

2020

speelduur

103 minuten

Possessor draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Possessor.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Possessor. Hier zie je waar en wanneer Possessor in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Possessor uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Possessor wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Possessor draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Possessor wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Possessor draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Possessor staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Possessor wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Possessor!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Possessor, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Possessor kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Possessor verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Possessor. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Possessor wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Possessor en de regisseur van de film Possessor worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.