Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Posoki (Directions) (2017)

Mozaïekfilm over de levens van zes Bulgaarse taxichauffeurs in de straten van Sofia. Eén van hen is Misho, een zakenman die diep in de schulden zit en als taxichauffeur bijklust om rond te komen. Een ontmoeting met zijn bankier Popov, die zijn zaak in beslag dreigt te nemen, drijft hem tot een wanhoopsdaad.

details

IMDb 7.510 103 minuten

recensies Posoki (Directions)

De Filmkrant De Volkskrant
Posoki (Directions) poster van Posoki (Directions) cast & crew

IMDb Posoki (Directions)

IMDb 7.510

cast & crew Posoki (Directions)

regisseur

Stephan Komandarev

acteurs

Vasil Banov, Ivan Barnev en Assen Blatechki

details Posoki (Directions)

in première op

07-03-2019

genre

drama

jaar

2017

speelduur

103 minuten

Posoki (Directions) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Posoki (Directions).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Posoki (Directions). Hier zie je waar en wanneer Posoki (Directions) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Posoki (Directions) uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Posoki (Directions) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Posoki (Directions) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Posoki (Directions) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Posoki (Directions) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Posoki (Directions) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Posoki (Directions) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Posoki (Directions)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Posoki (Directions), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Posoki (Directions) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Posoki (Directions) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Posoki (Directions). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Posoki (Directions) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Posoki (Directions) en de regisseur van de film Posoki (Directions) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.