Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Pokémon Detective Pikachu (OV) (2019)

Top privé detective Harry Goodman raakt mysterieus vermist. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21-jarige zoon Tim op zoek gaat naar de reden van zijn verdwijning. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader: Detective Pikachu. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen.

details

3AIMDb 6.610 106 minuten

recensies Pokémon Detective Pikachu (OV)

De Volkskrant

kijk Pokémon Detective Pikachu (OV) online

Pathe Thuis
Pokémon Detective Pikachu (OV) poster van Pokémon Detective Pikachu (OV) cast & crew

kijkwijzer Pokémon Detective Pikachu (OV)

3A

IMDb Pokémon Detective Pikachu (OV)

IMDb 6.610

cast & crew Pokémon Detective Pikachu (OV)

regisseur

Rob Letterman

acteurs

Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton en Ken Watanabe

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Pokémon Detective Pikachu (OV)

in première op

08-05-2019

genres

live action en avontuur

jaar

2019

taal

Originele versie

speelduur

106 minuten

Pokémon Detective Pikachu (OV) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Pokémon Detective Pikachu (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Pokémon Detective Pikachu (OV). Hier zie je waar en wanneer Pokémon Detective Pikachu (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Pokémon Detective Pikachu (OV) uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Pokémon Detective Pikachu (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Pokémon Detective Pikachu (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Pokémon Detective Pikachu (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Pokémon Detective Pikachu (OV) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Pokémon Detective Pikachu (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Pokémon Detective Pikachu (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Pokémon Detective Pikachu (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pokémon Detective Pikachu (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Pokémon Detective Pikachu (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Pokémon Detective Pikachu (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Pokémon Detective Pikachu (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Pokémon Detective Pikachu (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Pokémon Detective Pikachu (OV) en de regisseur van de film Pokémon Detective Pikachu (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.