Pluk van de Petteflet (2004)

Op zijn zoektocht naar een nieuwe plek om te wonen, komt de achtjarige Pluk met zijn kleine rode kraanwagentje terecht bij de Petteflet. Dollie de Duif vertelt hem dat hij in het torenkamertje kan intrekken. Hij maakt kennis met een aantal flatbewoners, zoals mevrouw Helderder en haar dochter Aagje, meneer Pen van het winkeltje onderin de flat en vader Stamper met zijn vijf zoontjes.

details

1IMDb 6.110 90 minuten

recensies Pluk van de Petteflet

De Filmkrant

kijk Pluk van de Petteflet online

Pathe Thuis
Pluk van de Petteflet poster van Pluk van de Petteflet cast & crew

kijkwijzer Pluk van de Petteflet

1

IMDb Pluk van de Petteflet

IMDb 6.110

cast & crew Pluk van de Petteflet

regisseurs

Ben Sombogaart en Pieter van Rijn

acteurs

Janieck van de Polder, Suzanne Zuiderwijk, Hanneke Riemer, Arjan Ederveen, Erik van Muiswinkel, Paul Hoes, Erica Terpstra, Stefan de Walle, Chris Bolczek, Jack Wouterse, Siebe Schoneveld, Tobias Schonerveld, Karin Bloemen, Dolf Jansen, Marc-Marie Huijbregts, Martine Sandifort, John Buysman, Kim van Zeben, Duizeltje, Frits Lambrechts en Owen Schumacher

scenario

en

producenten

Bos Bros. Film & TV Productions en AVRO Television

distributeur

In the Air

details Pluk van de Petteflet

in première op

17-11-2011

genre

familiefilm

jaar

2004

speelduur

90 minuten

Pluk van de Petteflet draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Pluk van de Petteflet.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Pluk van de Petteflet. Hier zie je waar en wanneer Pluk van de Petteflet in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Pluk van de Petteflet uit 2004 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Pluk van de Petteflet wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Pluk van de Petteflet draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Pluk van de Petteflet wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Pluk van de Petteflet draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Pluk van de Petteflet staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Pluk van de Petteflet wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Pluk van de Petteflet!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pluk van de Petteflet, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Pluk van de Petteflet kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Pluk van de Petteflet verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Pluk van de Petteflet. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Pluk van de Petteflet wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Pluk van de Petteflet en de regisseur van de film Pluk van de Petteflet worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.