Playlist (2021)

Dit is de bioscoopagenda van de film Playlist.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Playlist. Hier zie je waar en wanneer Playlist in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Playlist uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Playlist wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Playlist draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Playlist wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Playlist draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Playlist staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Playlist wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Playlist!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Playlist, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Playlist kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Playlist verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Playlist. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Playlist wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Playlist en de regisseur van de film Playlist worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.