Playing with Fire (2019)

Een aantal brandweermannen ontfermt zich tijdens Kerst over drie kinderen. Al snel komen ze erachter dat voor kinderen zorgen zwaarder werk is dan branden blussen.

details

9AIMDb 5.010 96 minuten

kijk Playing with Fire online

Pathe Thuis
Playing with Fire poster van Playing with Fire cast & crew

kijkwijzer Playing with Fire

9A

IMDb Playing with Fire

IMDb 5.010

cast & crew Playing with Fire

regisseur

Andy Fickman

acteurs

John Cena, Judy Greer, Keegan-Michael Key, John Leguizamo, Brianna Hildebrand en Dennis Haysbert

distributeur

Paramount Pictures (via Universal)

details Playing with Fire

in première op

09-01-2020

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

96 minuten

Playing with Fire draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Playing with Fire.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Playing with Fire. Hier zie je waar en wanneer Playing with Fire in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Playing with Fire uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Playing with Fire wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Playing with Fire draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Playing with Fire wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Playing with Fire draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Playing with Fire staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Playing with Fire wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Playing with Fire!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Playing with Fire, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Playing with Fire kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Playing with Fire verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Playing with Fire. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Playing with Fire wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Playing with Fire en de regisseur van de film Playing with Fire worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.