Playing with Fire (2019)

Een aantal brandweermannen ontfermt zich tijdens Kerst over drie kinderen. Al snel komen ze erachter dat voor kinderen zorgen zwaarder werk is dan branden blussen.

Playing with Fire poster van Playing with Fire

beoordelingen Playing with Fire

9A

IMDb 4.710

cast & crew Playing with Fire

regisseur

Andy Fickman

acteurs

John Cena, Judy Greer, Keegan-Michael Key, John Leguizamo, Brianna Hildebrand en Dennis Haysbert

distributeur

Paramount Pictures (via Universal)

details Playing with Fire

in première op

09-01-2020

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

96 minuten

Dit is de biosagenda van de film Playing with Fire.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Playing with Fire getoond.

De je film Playing with Fire wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Eindhoven, Zoetermeer, Ede, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Maastricht, Rotterdam, Kerkrade, Zaandam, Haarlem, Tilburg, Leiden, Apeldoorn, Doetinchem, Helmond, Den Bosch, Delft, Hilversum, Breda, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Alkmaar en Hoofddorp

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Playing with Fire draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Playing with Fire staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Playing with Fire!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Playing with Fire, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Playing with Fire verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Playing with Fire

De film Playing with Fire in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Eindhoven, Zoetermeer, Ede, Zwolle, Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Maastricht, Rotterdam, Kerkrade, Zaandam, Haarlem, Tilburg, Leiden, Apeldoorn, Doetinchem, Helmond, Den Bosch, Delft, Hilversum, Breda, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Alkmaar en Hoofddorp.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Playing with Fire, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.