Playing God (2017)

Documentaire over Ken Feinberg, een Amerikaanse advocaat gespecialiseerd in compensatieregelingen, die zich beweegt tussen politici en mensen die alles verloren hebben. Wat gebeurt er met onze Westerse waarden als economische belangen botsen met de belangen van slachtoffers van rampen.

details

IMDb 6.110 95 minuten
Playing God poster van Playing God cast & crew

IMDb Playing God

IMDb 6.110

cast & crew Playing God

regisseur

Karin Jurschick

acteur

Kenneth Feinberg

distributeur

Windmill Film

details Playing God

in première op

10-09-2020

genre

documentaire

jaar

2017

speelduur

95 minuten

Playing God draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Playing God.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Playing God. Hier zie je waar en wanneer Playing God in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Playing God uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Playing God wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Playing God draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Playing God wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Playing God draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Playing God staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Playing God wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Playing God!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Playing God, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Playing God kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Playing God verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Playing God. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Playing God wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Playing God en de regisseur van de film Playing God worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.