Pinocchio (NL) (2019)

Wanneer houtsnijder Gepetto uit een blok hout een pop maakt gebeurt er iets magisch. De pop begint te praten en kan lopen, rennen en eten zoals elke kleine jongen. Gepetto noemt hem Pinocchio en voedt hem op als zijn eigen zoon. Maar Pinocchio vindt het lastig om braaf te zijn. Hij is snel afgeleid en tuimelt van het ene ongeluk in het andere terwijl hij wordt misleid, gekidnapt en achterna gezeten door bandieten in een wereld vol fantasierijke wezens. Zijn trouwe vriendin de fee probeert hem te laten inzien dat zijn grote droom, een echte jongen worden, alleen uit kan komen als Pinocchio zijn gedrag verandert.

details

3AIMDb 6.310 125 minuten

recensies Pinocchio (NL)

De Filmkrant Trouw NRC
Pinocchio (NL) poster van Pinocchio (NL) cast & crew

kijkwijzer Pinocchio (NL)

3A

IMDb Pinocchio (NL)

IMDb 6.310

cast & crew Pinocchio (NL)

regisseur

Matteo Garrone

stemmen

Peter Drost, Christiaan Schreuder, Jan Nonhof, Joost Claes, Nine Meijer en Finn Poncin

distributeur

Independent Films

details Pinocchio (NL)

in première op

22-07-2020

genres

fantasie en live action

jaar

2019

taal

Nederlandse versie

speelduur

125 minuten

Pinocchio (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Pinocchio (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Pinocchio (NL). Hier zie je waar en wanneer Pinocchio (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Pinocchio (NL) uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Pinocchio (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Pinocchio (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Pinocchio (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Pinocchio (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Pinocchio (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Pinocchio (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Pinocchio (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pinocchio (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Pinocchio (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Pinocchio (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Pinocchio (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Pinocchio (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Pinocchio (NL) en de regisseur van de film Pinocchio (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.