Pieter Konijn (NL) (2018)

De eigenwijze Pieter Konijn probeert de moestuin van een boer Verhoef binnen te dringen. De strijd tussen hen loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl boer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

details

2GA 95 minuten

recensies Pieter Konijn (NL)

De Volkskrant
Pieter Konijn (NL) poster van Pieter Konijn (NL) cast & crew

kijkwijzer Pieter Konijn (NL)

2GA

cast & crew Pieter Konijn (NL)

regisseur

Will Gluck

stemmen

Tommie Christiaan, Do, Joey Schalker, Jan Versteegh, Shelley Vol, Amy Vol, Lisa Vol, Cystine Carreon en Roué Verveer

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Pieter Konijn (NL)

in première op

28-03-2018

genres

live action en animatie

jaar

2018

taal

Nederlandse versie

speelduur

95 minuten

Pieter Konijn (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Pieter Konijn (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Pieter Konijn (NL). Hier zie je waar en wanneer Pieter Konijn (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Pieter Konijn (NL) uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Pieter Konijn (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Pieter Konijn (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Pieter Konijn (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Pieter Konijn (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Pieter Konijn (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Pieter Konijn (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Pieter Konijn (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pieter Konijn (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Pieter Konijn (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Pieter Konijn (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Pieter Konijn (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Pieter Konijn (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Pieter Konijn (NL) en de regisseur van de film Pieter Konijn (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.