Picknick met taart (2012)

Vandaag is het zover, het is de grote dag van de feestelijke picknick met taart! Het Vosje kan bijna niet wachten. De taarten zien er verrukkelijk uit, iedereen is er, er kan niets meer fout gaan. Maar toch gaat het vreselijk mis. De taarten worden gestolen! Alleen Vosje heeft gezien wie dat deed. Klein maar dapper probeert hij alles om de taartrovers te pakken te nemen.

details

IMDb 7.110 30 minuten
Picknick met taart poster van Picknick met taart cast & crew

IMDb Picknick met taart

IMDb 7.110

cast & crew Picknick met taart

regisseurs

Tom Van Gestel, Mascha Halberstad en Mercedes Marro

details Picknick met taart

jaar

2012

speelduur

30 minuten

Picknick met taart draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Picknick met taart.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Picknick met taart. Hier zie je waar en wanneer Picknick met taart in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Picknick met taart uit 2012 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Picknick met taart wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Picknick met taart draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Picknick met taart wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Picknick met taart draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Picknick met taart staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Picknick met taart wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Picknick met taart!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Picknick met taart, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Picknick met taart kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Picknick met taart verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Picknick met taart. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Picknick met taart wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Picknick met taart en de regisseur van de film Picknick met taart worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.