Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Phil Lynott, Songs For While I’m Away (2020)

Documentaire over Phil Lynott (1949-1986) die bekend was als de extravagante en complexe frontman/zanger/bassist van de Ierse rockband Thin Lizzy, maar hij was ook een briljant singer-songwriter en poëet. Als zoon van een Afro-Guyaanse vader en Ierse moeder, opgroeiend bij zijn oma in Dublin, ontwikkelde de zwarte jongen uit het arbeidersmilieu in de conservatieve jaren ’50 zich tot Ierland’s grootste rockster. Zijn verhaal wordt verteld in Lynott’s eigen woorden met een aantal van zijn meest iconische liedjes als leidraad, waaronder Whiskey in the Jar, The Boys are Back in Town en Dancing in the Moonlight.

details

IMDb 7.710 112 minuten
Phil Lynott, Songs For While I’m Away poster van Phil Lynott, Songs For While I’m Away cast & crew

IMDb Phil Lynott, Songs For While I’m Away

IMDb 7.710

cast & crew Phil Lynott, Songs For While I’m Away

regisseur

Emer Reynolds

acteur

Carl Shaaban

details Phil Lynott, Songs For While I’m Away

jaar

2020

speelduur

112 minuten

Phil Lynott, Songs For While I’m Away draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away. Hier zie je waar en wanneer Phil Lynott, Songs For While I’m Away in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Phil Lynott, Songs For While I’m Away wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Phil Lynott, Songs For While I’m Away draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away en de regisseur van de film Phil Lynott, Songs For While I’m Away worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.