Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Peterloo (2019)

Ontevreden over de steeds maar grotere armoede in het land, komen in 1819 meer dan zestigduizend mannen, vrouwen en kinderen bijeen op het St Peter´s Field in Manchester om politieke hervorming te eisen van hun bestuurders. Wat een vreedzaam protest had moeten worden, liep uit op een van de zwartste bladzijden uit de Britse geschiedenis.

details

4GATIMDb 6.510 154 minuten

recensies Peterloo

De Filmkrant De Volkskrant
Peterloo poster van Peterloo cast & crew

kijkwijzer Peterloo

4GAT

IMDb Peterloo

IMDb 6.510

cast & crew Peterloo

regisseur

Mike Leigh

acteurs

Rory Kinnear, Pearce Quigley, David Moorst en Maxine Peake

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Peterloo

in première op

28-02-2019

genres

drama en historisch

jaar

2019

speelduur

154 minuten

Peterloo draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Peterloo.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Peterloo. Hier zie je waar en wanneer Peterloo in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Peterloo uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Peterloo wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Peterloo draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Peterloo wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Peterloo draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Peterloo staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Peterloo wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Peterloo!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Peterloo, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Peterloo kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Peterloo verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Peterloo. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Peterloo wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Peterloo en de regisseur van de film Peterloo worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.