Persona (1966)

Dit is de bioscoopagenda van de film Persona.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Persona. Hier zie je waar en wanneer Persona in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Persona uit 1966 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Persona wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Persona draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Persona wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Persona draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Persona staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Persona wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Persona!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Persona, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Persona kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Persona verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Persona. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Persona wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Persona en de regisseur van de film Persona worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.