Persian Lessons (2020)

verwacht op 21 oktober 2021

1942, Europa is bezet, de Antwerpse Jood Gilles wordt door SS soldaten gearresteerd en naar een kamp in Duitsland gestuurd. Hij ontsnapt ternauwernood aan zijn executie door zich voor te doen als Iraans in plaats van Joods. Het gevaar is echter niet geweken, want hij krijgt de opdracht SS officier Koch Perzisch te leren, een taal die hij zelf niet machtig is. Hij verzint elke dag nieuwe 'Perzische' woorden, die hij door een truc moet zien te onthouden. Koch’s verdenkingen nemen echter toe en Gilles beseft dat hij dit geheim niet voor altijd vol kan houden.

details

6GTIMDb 7.410 128 minuten
Persian Lessons poster van Persian Lessons cast & crew

kijkwijzer Persian Lessons

6GT

IMDb Persian Lessons

IMDb 7.410

cast & crew Persian Lessons

regisseur

Vadim Perelman

acteurs

Nahuel Pérez Biscayart, Lars Eidinger en Jonas Nay

distributeur

Splendid Film

details Persian Lessons

in première op

21-10-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

128 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Persian Lessons.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Persian Lessons. Hier zie je waar en wanneer Persian Lessons in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Persian Lessons uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Persian Lessons wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Persian Lessons draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Persian Lessons wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Persian Lessons draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Persian Lessons staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Persian Lessons wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Persian Lessons!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Persian Lessons, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Persian Lessons kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Persian Lessons verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Persian Lessons. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Persian Lessons wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Persian Lessons en de regisseur van de film Persian Lessons worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.