Persepolis (2007)

Trailer van Persepolishttps://img.youtube.com/vi/3PXHeKuBzPY/0.jpg2021-09-19T03:33:38+02:00Trailer van Persepolis

Het meisje Marjane wordt op negenjarige leeftijd in Iran geconfronteerd met de Islamitische Revolutie. De fundamentalisten dwingen vrouwen tot het dragen van sluiers en zetten velen van hen gevangen. Ondanks deze sociale terreur weet Marjane toch punk, Iron Maiden en Abba te ontdekken.

details Persepolis

IMDb 8.01091649 96 minuten

recensies Persepolis

De Filmkrant
Persepolis poster van Persepolis cast & crew

IMDb Persepolis

IMDb 8.01091649

cast & crew Persepolis

regisseurs

Vincent Paronnaud en Marjane Satrapi

acteurs

Chiara Mastroianni, Danielle Darrieux, Catherine Deneuve, Simon Abkarian, Gabrielle Lopes Benites, François Jerosme, Tilly Mandelbrot, Sophie Arthuys, Arié Elmaleh, Mathias Mlekuz, Lexie Kendrick, Sean Penn, Gena Rowlands, Adriana Anderson, Paul Bandey, Robert Barr, Robert William Bradford, Stephen Croce, Bill Dunn, Christine Flowers, David Gasman, Matthew Géczy, Mirabelle Kirkland, Chris Mack, Iggy Pop, Nathan Rippy, Marjane Satrapi, Barbara Scaff en Allan Wenger

details Persepolis

in première op

28-02-2008

jaar

2007

speelduur

96 minuten

Deze week zijn er voor Persepolis geen voorstellingen in Amsterdam

Persepolis draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Persepolis.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Persepolis. Hier zie je waar en wanneer Persepolis in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Persepolis uit 2007 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Persepolis wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Persepolis draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Persepolis wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Persepolis draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Persepolis staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Persepolis wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Persepolis!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Persepolis, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Persepolis kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Persepolis verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Persepolis. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Persepolis wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Persepolis en de regisseur van de film Persepolis worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.