Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Pelé (2021)

Tegen de achtergrond van turbulente tijden in Brazilië wordt in deze documentaire het bijzondere pad van Pelé vastgelegd, van baanbrekend talent tot nationale held.

details

IMDb 7.010 108 minuten

recensies Pelé

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Pelé online

Netflix
Pelé poster van Pelé cast & crew

IMDb Pelé

IMDb 7.010

cast & crew Pelé

regisseurs

Ben Nicholas en David Tryhorn

acteurs

Amarildo, Fernando Henrique Cardoso, Benedita da Silva, Mengálvio Pedro Figueiró, Gilberto Gil, José Macia, Roberto Muylaert, Emílio Garrastazu Médici, Antônio Delfim Neto, Pelé, Roberto Rivellino, José Trajano, Paulo César Vasconcellos en Mario Zagallo

details Pelé

in première op

25-02-2021

jaar

2021

speelduur

108 minuten

Pelé draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Pelé.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Pelé. Hier zie je waar en wanneer Pelé in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Pelé uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Pelé wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Pelé draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Pelé wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Pelé draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Pelé staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Pelé wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Pelé!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pelé, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Pelé kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Pelé verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Pelé. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Pelé wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Pelé en de regisseur van de film Pelé worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.