Paterson (2016)

Trailer van Patersonhttps://img.youtube.com/vi/XmM6p2sn768/0.jpg2021-09-20T01:06:41+02:00Trailer van Paterson

Paterson leidt een eenvoudig, geregeld, maar gelukkig leven als buschauffeur in de stad Paterson, New Jersey. De indrukken die hij tijdens zijn dagelijkse route opdoet, vormen de inspiratie voor gedichten die hij opschrijft in een notitieboekje. Ondanks het enthousiasme en de aanmoediging van zijn vrouw wil hij de gedichten niet publiceren. Laura’s wereld verandert juist voortdurend. Dagelijks heeft ze nieuwe dromen en ambities die ze met de steun van Paterson probeert te realiseren.

details Paterson

2ATIMDb 7.41075727 115 minuten

recensies Paterson

De Filmkrant De Volkskrant
Paterson poster van Paterson cast & crew

kijkwijzer Paterson

2AT

IMDb Paterson

IMDb 7.41075727

cast & crew Paterson

regisseur

Jim Jarmusch

acteurs

Adam Driver en Golshifteh Farahani

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Paterson

in première op

09-02-2017

genres

komedie en drama

jaar

2016

speelduur

115 minuten

Paterson draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Paterson.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Paterson. Hier zie je waar en wanneer Paterson in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Paterson uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Paterson wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Paterson draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Paterson wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Paterson draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Paterson staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Paterson wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Paterson!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Paterson, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Paterson kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Paterson verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Paterson. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Paterson wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Paterson en de regisseur van de film Paterson worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.