Pari (2020)

Wanneer de Iraanse Pari en haar man hun studerende zoon in Athene opzoeken, stranden ze al gelijk op de luchthaven, tevergeefs wachtend op Babak die hen zou komen ophalen. In deze voor hen vreemde omgeving is het traditionele moslimkoppel aangewezen op het beetje Engels dat Pari spreekt. Al hun pogingen om te achterhalen waar hun zoon zich bevindt eindigen in een dood spoor, maar Pari voelt instinctief dat opgeven geen optie is. In haar zoektocht volgt ze de voetsporen van het rebelse leven van haar verdwenen zoon, waarin Pari niet alleen haar kind probeert te vinden maar ook zichzelf.

details

IMDb 7.110 101 minuten

recensies Pari

De Volkskrant NRC

kijk Pari online

Picl
Pari poster van Pari cast & crew

IMDb Pari

IMDb 7.110

cast & crew Pari

regisseur

Siamak Etemadi

acteurs

Shahbaz Noshir, Melika Foroutan en Sofia Kokkali

distributeur

Herrie Film & TV

details Pari

in première op

14-01-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

101 minuten

Pari draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Pari.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Pari. Hier zie je waar en wanneer Pari in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Pari uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Pari wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Pari draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Pari wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Pari draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Pari staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Pari wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Pari!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pari, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Pari kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Pari verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Pari. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Pari wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Pari en de regisseur van de film Pari worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.