Paradise Drifters (2020)

In de hoop op een ander leven laten ze hun uitzichtloze situatie achter zich en reizen Chloe, Lorenzo en Yousef richting het zuiden van Europa. In de periferie van de samenleving vechten ze zich een weg naar liefde en genegenheid. De tocht is een kat- en muisspel tussen de drie. Ze wantrouwen en gebruiken elkaar om hun eigen doel te bereiken. Vertrokken vanuit verschillende achtergronden, maar met dezelfde angst om op eigen benen te staan en een gebrek aan basis om op terug te vallen.

details

4GASTHIMDb 5.910 85 minuten

recensies Paradise Drifters

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Paradise Drifters online

Pathe Thuis
Paradise Drifters poster van Paradise Drifters cast & crew

kijkwijzer Paradise Drifters

4GASTH

IMDb Paradise Drifters

IMDb 5.910

cast & crew Paradise Drifters

regisseur

Mees Peijnenburg

acteurs

Jonas Smulders, Tamar van Waning en Bilal El Mehdi Wahib

distributeur

Gusto Entertainment

details Paradise Drifters

in première op

03-09-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

85 minuten

Paradise Drifters draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Paradise Drifters.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Paradise Drifters. Hier zie je waar en wanneer Paradise Drifters in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Paradise Drifters uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Paradise Drifters wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Paradise Drifters draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Paradise Drifters wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Paradise Drifters draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Paradise Drifters staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Paradise Drifters wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Paradise Drifters!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Paradise Drifters, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Paradise Drifters kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Paradise Drifters verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Paradise Drifters. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Paradise Drifters wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Paradise Drifters en de regisseur van de film Paradise Drifters worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.