Paolo Conte, It’s Wonderful (2020)

Trailer van Paolo Conte, It’s Wonderfulhttps://img.youtube.com/vi/YMpx3zjJqI8/0.jpg2021-09-20T14:10:13+02:00Trailer van Paolo Conte, It’s Wonderful

Documentaire over de Italiaanse zanger, pianist, componist en tekstschrijver Paolo Conte. is al decennia lang een beroemde muzikale persoonlijkheid. Paolo Conte, It’s Wonderful strekt zich uit over een periode van vijftig jaar en gaat over meer dan muziek. De kijker wordt meegevoerd langs de meest bekende liedjes, grote concerten en niet-eerder-uitgebracht materiaal. Maar ook de vriendschappen, gedachten en reflecties van de artiest komen aan bod.

details Paolo Conte, It’s Wonderful

1IMDb 6.81048 101 minuten
Paolo Conte, It’s Wonderful poster van Paolo Conte, It’s Wonderful cast & crew

kijkwijzer Paolo Conte, It’s Wonderful

1

IMDb Paolo Conte, It’s Wonderful

IMDb 6.81048

cast & crew Paolo Conte, It’s Wonderful

regisseur

Giorgo Verdelli

acteurs

Paolo Conte, Jane Birkin en Roberto Benigni

distributeur

Piece of Magic

details Paolo Conte, It’s Wonderful

in première op

08-08-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

101 minuten

Paolo Conte, It’s Wonderful draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Paolo Conte, It’s Wonderful.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Paolo Conte, It’s Wonderful. Hier zie je waar en wanneer Paolo Conte, It’s Wonderful in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Paolo Conte, It’s Wonderful uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Paolo Conte, It’s Wonderful wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Paolo Conte, It’s Wonderful draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Paolo Conte, It’s Wonderful wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Paolo Conte, It’s Wonderful draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Paolo Conte, It’s Wonderful staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Paolo Conte, It’s Wonderful wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Paolo Conte, It’s Wonderful!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Paolo Conte, It’s Wonderful, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Paolo Conte, It’s Wonderful kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Paolo Conte, It’s Wonderful verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Paolo Conte, It’s Wonderful. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Paolo Conte, It’s Wonderful wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Paolo Conte, It’s Wonderful en de regisseur van de film Paolo Conte, It’s Wonderful worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.