Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Pájaros de verano (2018)

Colombia, jaren ’70; tijdens een dorpsceremonie op een uitgestrekte woestijnvlakte laat Rapayet zijn oog vallen op de mooie Zaida. Maar om ook echt met haar te kunnen trouwen, is een grote bruidsschat nodig. Terwijl de oudere vrouwen van de inheemse Wayuu-familie hun mystieke rituelen blijven volgen, grijpen Rapayet en leden uit een bevriende familie hun kans om geld te verdienen met het smokkelen en verkopen van grote partijen marihuana.

details

6GTIMDb 7.510 125 minuten

recensies Pájaros de verano

De Filmkrant De Volkskrant
Pájaros de verano poster van Pájaros de verano cast & crew

kijkwijzer Pájaros de verano

6GT

IMDb Pájaros de verano

IMDb 7.510

cast & crew Pájaros de verano

regisseurs

Ciro Guerra en Cristina Gallego

acteurs

José Acosta, Carmiña Martínez en Natalia Reyes

distributeur

September Film Distribution

details Pájaros de verano

in première op

07-03-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

125 minuten

Pájaros de verano draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Pájaros de verano.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Pájaros de verano. Hier zie je waar en wanneer Pájaros de verano in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Pájaros de verano uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Pájaros de verano wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Pájaros de verano draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Pájaros de verano wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Pájaros de verano draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Pájaros de verano staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Pájaros de verano wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Pájaros de verano!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Pájaros de verano, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Pájaros de verano kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Pájaros de verano verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Pájaros de verano. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Pájaros de verano wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Pájaros de verano en de regisseur van de film Pájaros de verano worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.