Paddington (NL) (2014)

Een jonge Peruviaanse beer met een grote passie voor alles dat Brits is reist naar Londen om een huisje te vinden. Alleen en verdwaald eindigt het beertje op Paddington Station, waar hij er achter komt dat het stadsleven niks voor hem is. Op het station wordt hij gevonden door de familie Brown, die het beertje in huis neemt. Alles lijkt goed te gaan voor het beertje totdat een museumconservator het unieke beertje ontdekt.

details

2AIMDb 7.210 95 minuten

recensies Paddington (NL)

De Volkskrant

kijk Paddington (NL) online

Pathe Thuis Pathe Thuis
Paddington (NL) poster van Paddington (NL) cast & crew

kijkwijzer Paddington (NL)

2A

IMDb Paddington (NL)

IMDb 7.210

cast & crew Paddington (NL)

regisseur

Paul King

stemmen

Beau van Erven Dorens, Anna Drijver, Freek Vonk en Lange Frans

scenario

en

producenten

Heyday Films, StudioCanal en DHX Media

distributeur

Independent Films BV

details Paddington (NL)

in première op

10-02-2015

genres

familiefilm, komedie en live action

jaar

2014

taal

Nederlandse versie

speelduur

95 minuten

Paddington (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Paddington (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Paddington (NL). Hier zie je waar en wanneer Paddington (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Paddington (NL) uit 2014 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Paddington (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Paddington (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Paddington (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Paddington (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Paddington (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Paddington (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Paddington (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Paddington (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Paddington (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Paddington (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Paddington (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Paddington (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Paddington (NL) en de regisseur van de film Paddington (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.