Outside the Wire (2021)

In de nabije toekomst wordt een dronepiloot naar een oorlogsgebied gestuurd. Hij moet een geheime androïde-officier helpen om een ​​nucleaire aanval te voorkomen.

details

IMDb 114 minuten

kijk Outside the Wire online

Netflix
Outside the Wire poster van Outside the Wire cast & crew

IMDb Outside the Wire

IMDb

cast & crew Outside the Wire

regisseur

Mikael Håfström

acteurs

Anthony Mackie, Emily Beecham, Pilou Asbæk, Damson Idris, Michael Kelly, Kristina Tonteri-Young, Bobby Lockwood, Enzo Cilenti, Henry Garrett, Velibor Topic, Alexandra Szucs, Adam Fielding, Nick Wittman, Elliot Edusah, Christine Grace Szarko, Louis Boyer, Robert Jackson, Brady Dowad, Karen Gagnon, Zina Esepciuc, Ferenc Iván Szabó, Reda Elazouar, Tyler Kinghorn, Thanh-Huy Phan, Péter Darai, Attila Kárpáti, Zámbó István en Balázs Veres

details Outside the Wire

in première op

15-01-2021

jaar

2021

speelduur

114 minuten

Outside the Wire draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Outside the Wire.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Outside the Wire. Hier zie je waar en wanneer Outside the Wire in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Outside the Wire uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Outside the Wire wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Outside the Wire draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Outside the Wire wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Outside the Wire draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Outside the Wire staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Outside the Wire wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Outside the Wire!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Outside the Wire, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Outside the Wire kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Outside the Wire verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Outside the Wire. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Outside the Wire wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Outside the Wire en de regisseur van de film Outside the Wire worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.