Out Stealing Horses (2019)

De winter van 1999 brengt de 67-jarige Trond door in eenzaamheid en hij ziet uit naar het alleen doorbrengen van oudejaarsavond. Op een dag ontdekt Trond dat hij een buurman heeft. Een man die Trond in 1948 al bleek te kennen; in de zomer waarin hij vijftien werd en waarin Trond's vader hem voorbereidde om de last van zijn aanstaande verraad en verdwijning te dragen.

details

3ATIMDb 6.610 122 minuten

recensies Out Stealing Horses

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Out Stealing Horses online

Picl Pathe Thuis
Out Stealing Horses poster van Out Stealing Horses cast & crew

kijkwijzer Out Stealing Horses

3AT

IMDb Out Stealing Horses

IMDb 6.610

cast & crew Out Stealing Horses

regisseur

Hans Petter Moland

acteurs

Stellan Skarsgård, Bjørn Floberg en Tobias Santelmann

distributeur

September Film Distribution

details Out Stealing Horses

in première op

09-01-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

122 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Out Stealing Horses.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Out Stealing Horses. Hier zie je waar en wanneer Out Stealing Horses in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Out Stealing Horses uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Out Stealing Horses wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Out Stealing Horses draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Out Stealing Horses wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Heerlen

De film Out Stealing Horses draait in deze bioscopen: Filmhuis De Spiegel

De recensies van de film Out Stealing Horses staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Out Stealing Horses wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Out Stealing Horses!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Out Stealing Horses, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Out Stealing Horses kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Out Stealing Horses verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Out Stealing Horses. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Out Stealing Horses wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Out Stealing Horses en de regisseur van de film Out Stealing Horses worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.