Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Orlando (1992)

Queen Elizabeth I vraagt edelman Orlando om jong te blijven en dat is precies wat hij doet. Door de eeuwen heen heeft hij verschillende relaties én verandert hij van een man in een vrouw.

details

IMDb 7.210 92 minuten

recensies Orlando

De Filmkrant
Orlando poster van Orlando cast & crew

IMDb Orlando

IMDb 7.210

cast & crew Orlando

regisseur

Sally Potter

acteurs

Tilda Swinton, Quentin Crisp, Jimmy Somerville, John Bott, Elaine Banham, Anna Farnworth, Sara Mair-Thomas, Anna Healy, Dudley Sutton, Simon Russell Beale, Matthew Sim, Jerome Willis, Viktor Stepanov, Charlotte Valandrey, Mary MacLeod, Barbara Hicks, Aleksandr Medvedev, Toby Stephens, Oleg Pogudin, George Antoni, Toby Jones, Robert Demeger, Lol Coxhill, Thom Osborn, Giles Taylor, Heathcote Williams, Thom Hoffman, Sarah Crowden, Lothaire Bluteau, John Wood, Hugh Munro, Peter Hayward, Andrew Watts, Kathryn Hunter, Roger Hammond, Peter Eyre, Ned Sherrin, Cyril Lecomte, Olivia Lancelot, John Grillo, Martin Wimbush, Billy Zane, Terence Soall, Jessica Swinton en John Byrne

details Orlando

jaar

1992

speelduur

92 minuten

Orlando draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Orlando.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Orlando. Hier zie je waar en wanneer Orlando in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Orlando uit 1992 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Orlando wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Orlando draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Orlando wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Orlando draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Orlando staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Orlando wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Orlando!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Orlando, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Orlando kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Orlando verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Orlando. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Orlando wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Orlando en de regisseur van de film Orlando worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.