Oppenheimer (2023)

Oppenheimer in de bioscoop

Oppenheimer is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Oppenheimer.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Oppenheimer. Hier zie je waar en wanneer Oppenheimer in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Oppenheimer uit 2023 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Oppenheimer wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Oppenheimer draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Oppenheimer wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amersfoort, Amsterdam en Deventer

De film Oppenheimer draait in deze bioscopen: De Lieve Vrouw, LAB111, MIMIK en Rialto VU

De recensies van de film Oppenheimer staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Filmkrant, De Volkskrant, De Volkskrant, De Volkskrant, De Volkskrant, Trouw, NRC, NRC, NRC en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Oppenheimer wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Oppenheimer!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Oppenheimer, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Oppenheimer kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Oppenheimer verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Oppenheimer. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Oppenheimer wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Oppenheimer en de regisseur van de film Oppenheimer worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.