Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Onze jongens in Miami (2019)

Jorrit is weer single en gaat samen met Bas een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris. Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

details

4STHIMDb 4.410 115 minuten

recensies Onze jongens in Miami

De Volkskrant NRC

kijk Onze jongens in Miami online

Pathe Thuis
Onze jongens in Miami poster van Onze jongens in Miami cast & crew

kijkwijzer Onze jongens in Miami

4STH

IMDb Onze jongens in Miami

IMDb 4.410

cast & crew Onze jongens in Miami

regisseur

Johan Nijenhuis

acteurs

Jim Bakkum, Eva van der Wijdeven, Martijn Fischer, Juvat Westendorp en Malik Mohammed

producent

Ingmar Menning

distributeur

Dutch FilmWorks

details Onze jongens in Miami

in première op

30-01-2020

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

115 minuten

Onze jongens in Miami draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Onze jongens in Miami.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Onze jongens in Miami. Hier zie je waar en wanneer Onze jongens in Miami in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Onze jongens in Miami uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Onze jongens in Miami wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Onze jongens in Miami draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Onze jongens in Miami wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Onze jongens in Miami draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Onze jongens in Miami staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Onze jongens in Miami wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Onze jongens in Miami!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Onze jongens in Miami, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Onze jongens in Miami kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Onze jongens in Miami verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Onze jongens in Miami. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Onze jongens in Miami wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Onze jongens in Miami en de regisseur van de film Onze jongens in Miami worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.