Onze Jongens in de Jungle (2020)

Trailer van Onze Jongens in de Junglehttps://img.youtube.com/vi/kwh7wR8dupI/0.jpg2021-09-18T04:08:00+02:00Trailer van Onze Jongens in de Jungle

Documentaire; vanaf 1945 vertrokken er jaarlijks zo'n duizend Nederlandse jongens van vaak net achttien jaar naar Suriname om daar hun dienstplicht te vervullen bij de toenmalige troepenmacht die stond voor vrede en veiligheid. Ze hadden vaak geen idee wat ze te wachten stond in dit onbekende stukje Nederland zo ver van huis. De verhalen van Nederlandse soldaten die hun dienstplicht in Suriname vervulden kent bijna niemand meer, terwijl veel mensen een buurman, oom of vader blijken te hebben die in Suriname heeft gediend.

details Onze Jongens in de Jungle

IMDb 71 minuten

recensies Onze Jongens in de Jungle

De Filmkrant
Onze Jongens in de Jungle poster van Onze Jongens in de Jungle cast & crew

IMDb Onze Jongens in de Jungle

IMDb

cast & crew Onze Jongens in de Jungle

regisseur

Jelmar Hoekstra

acteurs

Roger Beets, Andre Gerharz, John Kieskamp, Sjaak Staal, Arnout van de Werken, Kees van der Spek, Esteban van der Wolf, Ad van Wingerden en Wim Vos

details Onze Jongens in de Jungle

jaar

2020

speelduur

71 minuten

Onze Jongens in de Jungle draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Onze Jongens in de Jungle.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Onze Jongens in de Jungle. Hier zie je waar en wanneer Onze Jongens in de Jungle in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Onze Jongens in de Jungle uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Onze Jongens in de Jungle wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Onze Jongens in de Jungle draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Onze Jongens in de Jungle wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Onze Jongens in de Jungle draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Onze Jongens in de Jungle staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Onze Jongens in de Jungle wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Onze Jongens in de Jungle!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Onze Jongens in de Jungle, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Onze Jongens in de Jungle kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Onze Jongens in de Jungle verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Onze Jongens in de Jungle. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Onze Jongens in de Jungle wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Onze Jongens in de Jungle en de regisseur van de film Onze Jongens in de Jungle worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.