Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Only Lovers Left Alive (2013)

Muzikant Adam is hevig teleurgesteld in de moderne mens en leidt daarom een teruggetrokken bestaan. De hereniging met zijn grote liefde Eve doet hem echter weer opleven.

Hoewel het vampierenkoppel al een aantal eeuwen samen is, wordt de relatie dit keer zwaar op de proef gesteld door het bezoek van Eve’s rebelse zusje.

details

3ATIMDb 7.310 123 minuten
Only Lovers Left Alive poster van Only Lovers Left Alive cast & crew

kijkwijzer Only Lovers Left Alive

3AT

IMDb Only Lovers Left Alive

IMDb 7.310

cast & crew Only Lovers Left Alive

regisseur

Jim Jarmusch

acteurs

Tilda Swinton, Mia Wasikowska, Tom Hiddleston en John Hurt

scenario

producenten

PANDORA FILM Produktion, Recorded Pictures (UK), Le Pacte (FR) en Sanderfin (CY)

distributeur

Wild Bunch Distribution

details Only Lovers Left Alive

in première op

05-02-2014

genre

drama

jaar

2013

speelduur

123 minuten

Only Lovers Left Alive draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Only Lovers Left Alive.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Only Lovers Left Alive. Hier zie je waar en wanneer Only Lovers Left Alive in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Only Lovers Left Alive uit 2013 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Only Lovers Left Alive wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Only Lovers Left Alive draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Only Lovers Left Alive wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Only Lovers Left Alive draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Only Lovers Left Alive staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Only Lovers Left Alive wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Only Lovers Left Alive!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Only Lovers Left Alive, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Only Lovers Left Alive kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Only Lovers Left Alive verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Only Lovers Left Alive. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Only Lovers Left Alive wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Only Lovers Left Alive en de regisseur van de film Only Lovers Left Alive worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.