Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

On the Rocks (2020)

Een jonge moeder verdenkt haar man van vreemdgaan en achtervolgt hem door de hele stad met hulp van haar charismatische vader.

details

1IMDb 6.510 96 minuten

recensies On the Rocks

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
On the Rocks poster van On the Rocks cast & crew

kijkwijzer On the Rocks

1

IMDb On the Rocks

IMDb 6.510

cast & crew On the Rocks

regisseur

Sofia Coppola

acteurs

Bill Murray en Rashida Jones

distributeur

Piece of Magic

details On the Rocks

in première op

02-10-2020

genre

komedie

jaar

2020

speelduur

96 minuten

On the Rocks draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film On the Rocks.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film On the Rocks. Hier zie je waar en wanneer On the Rocks in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film On the Rocks uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen On the Rocks wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film On the Rocks draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film On the Rocks wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film On the Rocks draait in deze bioscopen:

De recensies van de film On the Rocks staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film On the Rocks wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film On the Rocks!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film On the Rocks, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film On the Rocks kopen/reserveren.

De filmtijden van de film On the Rocks verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film On the Rocks. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film On the Rocks wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film On the Rocks en de regisseur van de film On the Rocks worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.