Oma en Chris & de rode auto (2019)

Documentaire; de dertigjarige Chris zorgt drie dagen per week voor zijn 94-jarige oma. De laatste reis van de twee avonturiers in het zorgsysteem voert hen naar Luxemburg. De familie is het daar niet mee eens.

details

1IMDb 7.710 66 minuten

recensies Oma en Chris & de rode auto

NRC De Volkskrant
Oma en Chris & de rode auto poster van Oma en Chris & de rode auto cast & crew

kijkwijzer Oma en Chris & de rode auto

1

IMDb Oma en Chris & de rode auto

IMDb 7.710

cast & crew Oma en Chris & de rode auto

regisseur

Ingrid Kamerling

distributeur

Windmill Film

details Oma en Chris & de rode auto

in première op

05-12-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

66 minuten

Oma en Chris & de rode auto draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Oma en Chris & de rode auto.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Oma en Chris & de rode auto. Hier zie je waar en wanneer Oma en Chris & de rode auto in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Oma en Chris & de rode auto uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Oma en Chris & de rode auto wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Oma en Chris & de rode auto draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Oma en Chris & de rode auto wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Oma en Chris & de rode auto draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Oma en Chris & de rode auto staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Oma en Chris & de rode auto wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Oma en Chris & de rode auto!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Oma en Chris & de rode auto, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Oma en Chris & de rode auto kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Oma en Chris & de rode auto verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Oma en Chris & de rode auto. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Oma en Chris & de rode auto wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Oma en Chris & de rode auto en de regisseur van de film Oma en Chris & de rode auto worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.