Oliver Sacks: His Own Life (2019)

Trailer van Oliver Sacks: His Own Lifehttps://img.youtube.com/vi/Wvk4u-N6PIc/0.jpg2021-09-19T03:20:23+02:00Trailer van Oliver Sacks: His Own Life

Documentaire over de bekende neurowetenschapper Oliver Sacks. Een paar weken na het afronden van zijn memoires, ontdekt Sacks in 2015 dat de zeldzame vorm van kanker waarvoor hij zeven jaar eerder was behandeld, is teruggekeerd en dat hij nog maar een paar maanden te leven heeft. Een maand later laat de neuroloog zich in zijn appartement in New York interviewen. Omringd door naasten, en ondersteund door zijn notitieboekjes, spreekt Sacks over zijn leven en zijn werk.

details Oliver Sacks: His Own Life

1IMDb 7.810336 94 minuten

recensies Oliver Sacks: His Own Life

De Filmkrant De Volkskrant
Oliver Sacks: His Own Life poster van Oliver Sacks: His Own Life cast & crew

kijkwijzer Oliver Sacks: His Own Life

1

IMDb Oliver Sacks: His Own Life

IMDb 7.810336

cast & crew Oliver Sacks: His Own Life

regisseur

Ric Burns

acteurs

Oliver Sacks, Roberto Calasso en Temple Grandin

distributeur

Periscoop Film

details Oliver Sacks: His Own Life

in première op

12-08-2021

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

94 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Oliver Sacks: His Own Life.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Oliver Sacks: His Own Life. Hier zie je waar en wanneer Oliver Sacks: His Own Life in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Oliver Sacks: His Own Life uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Oliver Sacks: His Own Life wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Oliver Sacks: His Own Life draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Oliver Sacks: His Own Life wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Eindhoven, Arnhem, Den Haag, Maastricht, Deventer, Groningen, Alkmaar, Haarlem en Heerlen

De film Oliver Sacks: His Own Life draait in deze bioscopen: De Balie, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis De Keizer, Filmhuis De Spiegel, Filmhuis Den Haag, Filmschuur, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Het Ketelhuis, Hoogt on Tour, Lumière, LUX, Natlab en Springhaver

De recensies van de film Oliver Sacks: His Own Life staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Oliver Sacks: His Own Life wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Oliver Sacks: His Own Life!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Oliver Sacks: His Own Life, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Oliver Sacks: His Own Life kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Oliver Sacks: His Own Life verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Oliver Sacks: His Own Life. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Oliver Sacks: His Own Life wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Oliver Sacks: His Own Life en de regisseur van de film Oliver Sacks: His Own Life worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.