Official Secrets (2019)

Katherine Gun is een klokkenluider van de Britse geheime dienst, die tijdens de aanloop naar de Irak-invasie in 2003 vertrouwelijke NSA-documenten lekte. Een illegale spionageoperatie tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk werd in deze documenten onthuld. Met een groot eigen risico publiceerde journalist Martin Bright de gelekte informatie in de Londense krant The Observer, waarna het wereldwijd de krantenkoppen haalde.

recensies Official Secrets

De Volkskrant Trouw NRC
Official Secrets poster van Official Secrets

beoordelingen Official Secrets

1T

IMDb 7.310

cast & crew Official Secrets

regisseur

Gavin Hood

acteurs

Keira Knightley, Matt Smith, Matthew Goode en Ralph Fiennes

distributeur

WW Entertainment

details Official Secrets

in première op

24-10-2019

genres

drama en thriller

jaar

2019

speelduur

112 minuten

Dit is de biosagenda van de film Official Secrets.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Official Secrets getoond.

De je film Official Secrets wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Nijmegen, Eindhoven, Utrecht, Maastricht, Amersfoort, Den Bosch, Arnhem, Alkmaar, Tilburg, Hilversum, Castricum, Dordrecht, Groningen, Wageningen, Deventer, Assen en Enschede

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Official Secrets draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Official Secrets staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Official Secrets!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Official Secrets, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Official Secrets verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Official Secrets

De film Official Secrets in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Nijmegen, Eindhoven, Utrecht, Maastricht, Amersfoort, Den Bosch, Arnhem, Alkmaar, Tilburg, Hilversum, Castricum, Dordrecht, Groningen, Wageningen, Deventer, Assen en Enschede.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Official Secrets, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.