Official Secrets (2019)

Katherine Gun is een klokkenluider van de Britse geheime dienst, die tijdens de aanloop naar de Irak-invasie in 2003 vertrouwelijke NSA-documenten lekte. Een illegale spionageoperatie tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk werd in deze documenten onthuld. Met een groot eigen risico publiceerde journalist Martin Bright de gelekte informatie in de Londense krant The Observer, waarna het wereldwijd de krantenkoppen haalde.

details

1TIMDb 7.310 112 minuten

recensies Official Secrets

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Official Secrets online

Pathe Thuis
Official Secrets poster van Official Secrets cast & crew

kijkwijzer Official Secrets

1T

IMDb Official Secrets

IMDb 7.310

cast & crew Official Secrets

regisseur

Gavin Hood

acteurs

Keira Knightley, Matt Smith, Matthew Goode en Ralph Fiennes

distributeur

WW Entertainment

details Official Secrets

in première op

24-10-2019

genres

drama en thriller

jaar

2019

speelduur

112 minuten

Official Secrets draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Official Secrets.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Official Secrets. Hier zie je waar en wanneer Official Secrets in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Official Secrets uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Official Secrets wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Official Secrets draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Official Secrets wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Official Secrets draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Official Secrets staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Official Secrets wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Official Secrets!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Official Secrets, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Official Secrets kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Official Secrets verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Official Secrets. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Official Secrets wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Official Secrets en de regisseur van de film Official Secrets worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.