Obsessions (1969)

Wanneer een kamerhuurder een gat achter een schilderijtje in de muur ontdekt, raakt hij al gauw in de ban van de dingen die hij aan de andere kant van de muur ziet gebeuren. Dingen die het daglicht niet kunnen velen, zo lijkt het, en het schokkende slot van de film bevestigt de medisch student in zijn waarneming.

details

4GTIMDb 5.710 90 minuten
Obsessions poster van Obsessions cast & crew

kijkwijzer Obsessions

4GT

IMDb Obsessions

IMDb 5.710

cast & crew Obsessions

regisseur

Pim de la Parra

acteurs

Alexandra Stewart en Dieter Geissler

distributeur

EYE Filmmuseum

details Obsessions

in première op

09-10-1969

genre

drama

jaar

1969

speelduur

90 minuten

Obsessions draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Obsessions.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Obsessions. Hier zie je waar en wanneer Obsessions in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Obsessions uit 1969 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Obsessions wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Obsessions draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Obsessions wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Obsessions draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Obsessions staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Obsessions wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Obsessions!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Obsessions, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Obsessions kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Obsessions verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Obsessions. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Obsessions wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Obsessions en de regisseur van de film Obsessions worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.