Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Nuestras madres (2019)

Guatemala leeft in 2018 op het ritme van het proces van de militairen die zich misdroegen tijdens de burgeroorlog. De getuigenissen van de slachtoffers volgen elkaar in snel tempo op. Ernesto, een jonge antropoloog bij de Forensic Foundation, werkt aan het identificeren van de vermisten. Op een dag meent hij een spoor naar zijn vader te ontdekken in het verhaal van een oudere dame. De guerrilla-strijder verdween tijdens de oorlog. Tegen het advies van zijn moeder in, duikt hij halsoverkop het dossier in op zoek naar de waarheid.

details

9AIMDb 6.810 77 minuten

recensies Nuestras madres

De Filmkrant

kijk Nuestras madres online

Picl
Nuestras madres poster van Nuestras madres cast & crew

kijkwijzer Nuestras madres

9A

IMDb Nuestras madres

IMDb 6.810

cast & crew Nuestras madres

regisseur

Cesar Diaz

acteurs

Armando Espitia en Emma Dib

distributeur

Cinemien

details Nuestras madres

in première op

20-05-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

77 minuten

Nuestras madres draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Nuestras madres.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Nuestras madres. Hier zie je waar en wanneer Nuestras madres in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Nuestras madres uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Nuestras madres wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Nuestras madres draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Nuestras madres wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Nuestras madres draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Nuestras madres staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Nuestras madres wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Nuestras madres!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nuestras madres, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Nuestras madres kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Nuestras madres verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Nuestras madres. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Nuestras madres wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Nuestras madres en de regisseur van de film Nuestras madres worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.