Notturno (2020)

De grensgebieden van Irak, Syrië en Libanon, waar deze documentaire werd opgenomen, zijn getekend door oorlog. Notturno toont het dagelijks bestaan van een gezin dat slaapt en leeft in één kamer, volgt een eendenjager op zijn nachtelijke kanotocht en legt de voorbereidingen op een toneeluitvoering in een zorginrichting vast. Troosteloze, modderige opvangkampen tonen de nasleep van alle conflicten.

details

3AIMDb 5.210 100 minuten

recensies Notturno

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Notturno online

Picl
Notturno poster van Notturno cast & crew

kijkwijzer Notturno

3A

IMDb Notturno

IMDb 5.210

cast & crew Notturno

regisseur

Gianfranco Rosi

distributeur

Cinéart Nederland

details Notturno

in première op

03-12-2020

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

100 minuten

LantarenVenster

LantarenVenster

vandaag za 10:30
19:10
morgen zo 10:30
19:10
maandag ma 11:30
19:10
dinsdag di 11:30
19:10
woensdag wo 18:45
donderdag do ...
vrijdag vr ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Notturno.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Notturno. Hier zie je waar en wanneer Notturno in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Notturno uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Notturno wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Notturno draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Notturno wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Maastricht, Groningen, Amersfoort, Dordrecht, Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Deventer, Zwolle, Haarlem, Hilversum, Zaandam, Hoorn, Bussum, Leiden, Amstelveen, Venlo, Middelburg, Alkmaar en Heerlen

De film Notturno draait in deze bioscopen: Cinema Amstelveen, Cinema Middelburg, Cinema Oostereiland, De Balie, De Fabriek, De Lieve Vrouw, De Nieuwe Scene, EYE, Filmhallen, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmhuis De Spiegel, Filmhuis Den Haag, Filmschuur, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Fraterhuis, Het Ketelhuis, Hoogt on Tour, Kijkhuis, Kriterion, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, Lumière, LUX, Natlab, Rialto, Springhaver en The Movies

De recensies van de film Notturno staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Notturno wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Notturno!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Notturno, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Notturno kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Notturno verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Notturno. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Notturno wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Notturno en de regisseur van de film Notturno worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.