Notti magiche (2018)

Rome, 1990; op dezelfde avond dat Argentinië thuisland Italië uitschakelt in de halve finale van het wereldkampioenschap voetbal, wordt het lichaam van filmproducent Leandro Saponaro opgevist uit de Tiber. De belangrijkste verdachten zijn Antonino, Luciano en Eugenia. De jonge scenaristen, beste vrienden sinds ze alle drie de finale haalden van het prestigieuze Solinas Award Festival, waren de laatsten die de producent levend zagen. Aan de lokale politie vertellen zij hun versie van de recente gebeurtenissen.

details

4SIMDb 6.010 125 minuten
Notti magiche poster van Notti magiche cast & crew

kijkwijzer Notti magiche

4S

IMDb Notti magiche

IMDb 6.010

cast & crew Notti magiche

regisseur

Paolo Virzì

acteurs

Mauro Lamantia, Irene Vetere en Giovanni Toscano

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Notti magiche

in première op

30-05-2019

genre

komedie

jaar

2018

speelduur

125 minuten

Notti magiche draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Notti magiche.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Notti magiche. Hier zie je waar en wanneer Notti magiche in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Notti magiche uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Notti magiche wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Notti magiche draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Notti magiche wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Notti magiche draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Notti magiche staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Notti magiche wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Notti magiche!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Notti magiche, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Notti magiche kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Notti magiche verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Notti magiche. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Notti magiche wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Notti magiche en de regisseur van de film Notti magiche worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.