Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Nothing but the Sun (2020)

Deze documentaire plaatst de hete, dorre omgeving van de Chaco-regio in Paraguay tegenover de verhalen van het Ayoreo-volk. Deze inheemse mensen zijn met veel geweld uit het voorouderlijk grondgebied verdreven door witte missionarissen.

details

1IMDb 6.910 75 minuten

recensies Nothing but the Sun

De Filmkrant

kijk Nothing but the Sun online

idfa
Nothing but the Sun poster van Nothing but the Sun cast & crew

kijkwijzer Nothing but the Sun

1

IMDb Nothing but the Sun

IMDb 6.910

cast & crew Nothing but the Sun

regisseur

Arami Ullón

producent

Pascal Traechslin

distributeur

Cinema Delicatessen

details Nothing but the Sun

in première op

19-11-2020

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

75 minuten

Nothing but the Sun draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Nothing but the Sun.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Nothing but the Sun. Hier zie je waar en wanneer Nothing but the Sun in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Nothing but the Sun uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Nothing but the Sun wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Nothing but the Sun draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Nothing but the Sun wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Nothing but the Sun draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Nothing but the Sun staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Nothing but the Sun wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Nothing but the Sun!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nothing but the Sun, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Nothing but the Sun kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Nothing but the Sun verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Nothing but the Sun. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Nothing but the Sun wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Nothing but the Sun en de regisseur van de film Nothing but the Sun worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.