Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Nineteen Eighty-Four (1984)

Winston Smith woont in Londen, de hoofdstad van Oceania. Net als alle anderen is hij onderworpen aan de totale macht van de staat. Met camera's en spionnen houdt de staat, ‘Big Brother’, altijd en overal iedereen in de gaten en de gedachtenpolitie bestrijdt afwijkende ideeën met harde hand. Winston wordt verliefd, en dan beginnen de problemen pas echt want romantische liefde is verboden – iedereen moet immers van de partij houden.

details

IMDb 7.110 113 minuten
Nineteen Eighty-Four poster van Nineteen Eighty-Four cast & crew

IMDb Nineteen Eighty-Four

IMDb 7.110

cast & crew Nineteen Eighty-Four

regisseur

Michael Radford

acteurs

John Hurt, Richard Burton, Suzanna Hamilton, Cyril Cusack, Gregor Fisher, James Walker, Andrew Wilde, David Trevena, David Cann, Anthony Benson, Peter Frye, Roger Lloyd Pack, Rupert Baderman, Corinna Seddon, Martha Parsey, Merelina Kendall, P.J. Nicholas, Lynne Radford, Pip Donaghy, Shirley Stelfox, Janet Key, Hugh Walters, John Hughes, Robert Putt, Christine Hargreaves, Garry Cooper, Matthew Scurfield, John Golightly, Rolf Saxon, Ole Oldendorp, Eddie Stacey, Norman Bacon, John Foss, Carey Wilson, Mitzi McKenzie, Phyllis Logan, Pam Gems, Joscik Barbarossa, John Boswall, Bob Flag, Keith Gale, Annie Lennox, Lucien Morgan, Michael Munn, Peter Ross-Murray, Jason Savage en Fred Wood

details Nineteen Eighty-Four

jaar

1984

speelduur

113 minuten

Nineteen Eighty-Four draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Nineteen Eighty-Four.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Nineteen Eighty-Four. Hier zie je waar en wanneer Nineteen Eighty-Four in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Nineteen Eighty-Four uit 1984 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Nineteen Eighty-Four wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Nineteen Eighty-Four draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Nineteen Eighty-Four wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Nineteen Eighty-Four draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Nineteen Eighty-Four staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Nineteen Eighty-Four wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Nineteen Eighty-Four!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nineteen Eighty-Four, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Nineteen Eighty-Four kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Nineteen Eighty-Four verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Nineteen Eighty-Four. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Nineteen Eighty-Four wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Nineteen Eighty-Four en de regisseur van de film Nineteen Eighty-Four worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.