Nina Wu (2019)

Nina Wu verlaat haar kleine theatergezelschap op het platteland om in de grote stad haar droomcarrière als actrice achterna te gaan. De weg naar succes lijkt eindeloos, terwijl ze een eenzaam, teruggetrokken leven lijdt. In combinatie met haar erfelijke ziekte worstelt ze met kleine depressies. Nadat ze besluit alles op alles te zetten, krijgt ze op een dag de hoofdrol in een spionagefilm.

Nina Wu poster van Nina Wu

beoordelingen Nina Wu

4SAT

IMDb 6.510

cast & crew Nina Wu

regisseur

Midi Z

acteurs

Ke-Xi Wu, Vivian Sung en Kimi Hsia

distributeur

De Filmfreak

details Nina Wu

in première op

10-10-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

103 minuten

Deze week zijn er voor Nina Wu geen voorstellingen in Haarlem

Dit is de biosagenda van de film Nina Wu.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Nina Wu getoond.

De je film Nina Wu wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Arnhem, Alkmaar en Bergen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Nina Wu draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Nina Wu staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Nina Wu!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nina Wu, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Nina Wu verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Nina Wu

De film Nina Wu in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Arnhem, Alkmaar en Bergen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Nina Wu, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.