Niks vreemds aan (2021)

verwacht op 19 augustus 2021

Suus houdt van haar ietwat doorsnee leven en van haar man Mats, maar weet donders goed dat het vuur in haar huwelijk al een tijdje gedoofd is. In een dappere poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app. Te druk met het schrijven van zijn nieuwe boek, stemt Mats gedachteloos in, zich niet bewust van hetgeen hem eigenlijk gevraagd werd. Maar wanneer Xander en Daniëlle op de stoep staan, wordt het allemaal wel heel echt.

details

4STIMDb 87 minuten
Niks vreemds aan poster van Niks vreemds aan cast & crew

kijkwijzer Niks vreemds aan

4ST

IMDb Niks vreemds aan

IMDb

cast & crew Niks vreemds aan

regisseur

Andrejs Ekis

acteurs

Ilse Warringa, Tina de Bruin, Peggy Vrijens, Frederik Brom, Loek Peters en Juvat Westendorp

distributeur

Just Entertainment

details Niks vreemds aan

in première op

19-08-2021

genre

komedie

jaar

2021

speelduur

87 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Niks vreemds aan.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Niks vreemds aan. Hier zie je waar en wanneer Niks vreemds aan in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Niks vreemds aan uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Niks vreemds aan wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Niks vreemds aan draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Niks vreemds aan wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Niks vreemds aan draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Niks vreemds aan staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Niks vreemds aan wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Niks vreemds aan!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Niks vreemds aan, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Niks vreemds aan kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Niks vreemds aan verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Niks vreemds aan. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Niks vreemds aan wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Niks vreemds aan en de regisseur van de film Niks vreemds aan worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.