Niemand in de Stad (2018)

Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren zij wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken ze wie ze werkelijk zijn.

details

4SHTIMDb 7.110 102 minuten

recensies Niemand in de Stad

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Niemand in de Stad online

Pathe Thuis
Niemand in de Stad poster van Niemand in de Stad cast & crew

kijkwijzer Niemand in de Stad

4SHT

IMDb Niemand in de Stad

IMDb 7.110

cast & crew Niemand in de Stad

regisseur

Michiel van Erp

acteurs

Minne Koole, Jonas Smulders, Chris Peters, Sofie Porro, Julia Akkermans, Anneke Blok, Hans Kesting, Ariane Schluter, Gijs de Lange, Jaqueline Blom, Kim Feenstra en Huub van der Lubbe

distributeur

September Film Distribution

details Niemand in de Stad

in première op

04-10-2018

genre

drama

jaar

2018

speelduur

102 minuten

Niemand in de Stad draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Niemand in de Stad.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Niemand in de Stad. Hier zie je waar en wanneer Niemand in de Stad in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Niemand in de Stad uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Niemand in de Stad wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Niemand in de Stad draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Niemand in de Stad wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Niemand in de Stad draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Niemand in de Stad staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Niemand in de Stad wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Niemand in de Stad!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Niemand in de Stad, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Niemand in de Stad kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Niemand in de Stad verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Niemand in de Stad. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Niemand in de Stad wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Niemand in de Stad en de regisseur van de film Niemand in de Stad worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.