Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Niagara (1953)

Een sexy en sluwe vrouw verleidt haar minnaar ertoe om haar een handje te helpen bij de moord op haar depressieve echtgenoot tijdens een romantisch weekend aan de Niagara Falls.

details

IMDb 7.010 89 minuten
Niagara poster van Niagara cast & crew

IMDb Niagara

IMDb 7.010

cast & crew Niagara

regisseur

Henry Hathaway

acteurs

Marilyn Monroe, Joseph Cotten, Jean Peters, Max Showalter, Denis O'Dea, Richard Allan, Don Wilson, Lurene Tuttle, Russell Collins, Will Wright, John 'Scotty' Watson, Leon Alton, Henry Beckman, Harry Carey Jr., Bill Coontz, Roy Damron, Robert Ellis, Howard Engel, Neil Fitzgerald, Gloria Gordon, Patricia Henderson, Winifield Hoeny, George Ives, Arch Johnson, Lester Matthews, Sean McClory, Norman McKay, Audre Monture, Patrick O'Moore, Tom Reynolds, Willard Sage, Bert Stevens, Minerva Urecal, Nina Varela en Gene Wesson

details Niagara

jaar

1953

speelduur

89 minuten

Niagara draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Niagara.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Niagara. Hier zie je waar en wanneer Niagara in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Niagara uit 1953 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Niagara wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Niagara draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Niagara wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Niagara draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Niagara staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Niagara wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Niagara!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Niagara, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Niagara kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Niagara verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Niagara. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Niagara wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Niagara en de regisseur van de film Niagara worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.